Gökhan Gönül Beşiktaş'la Sözleşme İmzaladı

Besiktas'in anlasmaya vardigi milli futbolcu Gökhan Gönül, imza töreninde konustu, "Profesyonel futbolcular ekmek yedigi takimi tutar. Ben de Besiktasliyim." dedi.
Besiktas, Fenerbahçe ile sözlesmesi sona eren Gökhan Gönül ile 4 yillik sözlesme imzaladi.
Düzenlenen basin toplantisinda yapilan açiklamalar su sekilde:
FIKRET ORMAN
"Gökhan Gönül'ün imza törenine hos geldiniz. Bugün ilkler oluyor. Arena'da ilk kez basin odasindayiz. Bizim açimizdan hayirli, özel bir gün. Takimimizda görmek istedigimiz bir oyuncunuz imza günü. Gökhan'a da söyledim, küçük güzel çocuklar görüyorum, bazilari Besiktasli, bazilari baska takimli."
GÖKHAN GÖNÜL
"Baskanin benim hakkimdaki sözleri gurur verici. Ülkemizde büyük takimlarda transfer çok görülmüyor. Bugün burada oturuyor olmak davranisarimla da ne kadar dogru bir is yaptigimin göstergesidir. Besiktas taraftarina da tesekkür ederim. Nerede bir Besiktasli görsem beni çok iyi karsiliyor. Buraya layik olacagim."
"9 sene boyunca Fenerbahçe'de onurumla o formayi tasidim. Oradaki arkadaslarima, Samandira'daki emekçilere, tüm yönetim kuruluna, Fenerbahçe taraftarina tesekkürler."
"Gelgitler yasamadim. Lig devam ederken baskanim, beni takimda görmek istedigini söylemisti. Ancak resmi bir sey olmadi. Besiktas ilk resmi teklifini, ben Milli Takim'da oldugumda yapti. Yurt disindan da teklifler oldu. EURO 2016'dan sonra biraz zaman istedim ve Besiktas'in teklifini kabul ettim."
FIKRET ORMAN: "GÖKHAN GÖNÜL BESIKTASLI"
Fikret Orman, Gökhan Gönül'e yöneltilen 'küçükken hangi takimliydin?' sorusuna ise araya girerek su yaniti verdi:
"Gökhan Gönül, Besiktasli. Bakin siyah-beyaz giyinmis. Bunlar futbolun içerisinde var. Gelenler oldu, bizden gidenler oldu."
ISMAIL KÖYBASI AÇIKLAMASI
"Bizim seklimiz var. Biz, Gökhan'i bir baska kulüpte oldugu için almadik. Bir bölgeye iyi ve karakterli oyuncu ariyorduk. Önemli imzalar attim ama bugün heyecanlandigim özel bir günü yasiyorum. Ismail bizim çok sevdigimiz bir oyuncudur. Insallah Ismail Fenerbahçe'ye giderken basit düsüncelerle gitmemistir.
GÖKHAN GÖNÜL: PROFESYONEL FUTBOLCULAR EKMEK YEDIGI TAKIMI TUTAR
Formasini giydigim camiaya hizmet ilk düsündügüm seydir. Profesyonel oyuncular, ekmek yedigi takimi tutar. Ben su an Besiktas formasini giyiyorum ve Besiktasliyim."
"KARTAL DÖVMEMI 15 SENE ÖNCE YAPTIRDIM"
"Sampiyonluk sözü veremem. Bu zamana kadar bir seyleri basardigim için buradayim. Beni kötü orta yaparken görebilirsiniz. Ama mücadeleden vazgeçtigimiz bir gün göremezsiniz. Kartal dövmemi 15 sene önce yaptirdim."
"VICDANIM ÇOK RAHAT"
Besiktas'a gelirken tepkilerden korkmadim. Vicdanim çok rahat. Bu kulübe geldim, mutluyum. 4 sene elimden geleni yapacagim. Yillarca top oynadigim sürece dogru olduguna inanmadigim hiçbir sey yapmadim. Bugün burada olmamin sebebi de budur."
AZIZ YILDIRIM MESAJI
Gökhan Gönül, eski kulübü Fenerbahçe'ye tesekkür ederek Aziz Yildirim'i unuttugunu belirten muhabirin sözü üzerine su cevabi verdi:
"Tüm yönetim kurulu' dedim, baskani da (Aziz Yildirim) içine dahil ederek bunu dedim. Düzeltelim bunu"
FIKRET ORMAN: "GÖKHAN GÖNÜL IÇIN TISÖRT ÇALISMASI YOK"
Son olarak Fikret Orman, Gökhan Gönül'ün kartal dövmesi için bir tisört çalismasi olmadigini belirterek, "Buna gerek de yok. Formasi satista" dedi.