Başkan Saraçoğlu'ndan Kütahya Polis Derneğine ZİYARET

Kütahya Belediye Baskani Kamil SARAÇOGLU, Türkiye Polis Emeklileri Dernegi Kütahya Subesi yöneticilerine iadeyi ziyarette bulundu.

Belediye Baskani Saraçoglu, Kütahya'da 32 Sivil Toplum Kurulusu (STK) bulundugunu, onlarla sürekli olarak iletisim halinde olduklarini ve ziyaretlerde bulunduklarini belirterek, sunlari söyledi :

" Sehrimizde faaliyet gösteren STK'larin görüs, istek, öneri ve taleplerine önem veriyoruz.Belediye olarak, STK'lardan gelen talepleri imkanlarimiz ölçüsünde karsilamaya çalisiyoruz.Bu günde 12'nci ziyaretimizi Polis Dernegine gerçeklestirdik.STK'lara yönelik ziyaretlerimizi kesintisiz sürdürecegiz. "

Bu tür derneklerin birlestirme özelliginin yani sira, fikir alisverisinde bulunarak dünyaya daha genis pencereden bakabilme yetisini de gelistirdigine deginen  Baskan Saraçoglu, emekli polislere böyle bir çati altinda toplandiklarindan dolayi duydugu memnuniyeti dile getirdi.

Polis Dernegi Kütahya Sube Baskani Aydin Bola'da, Baskan Saraçoglu'nun derneklerine gerçeklestirdikleri iadeyi ziyaratten dolayi çok memnun olduklarini belirterek sunlari söyledi :

"Kamu yararina çalisan Polis Dernegi olarak, siz kiymetli Belediye Baskanimizdan  bazi taleplerimiz olacak.Bilindigi üzre, Polis emeklilerimizin maddi imkanlari çok kisitli.Ülkemizin zengin tarihi ve kültürel güzelliklerini görmek istiyorlar.Dernek olarak, üyelerimizi Çanakkale Sehitligi ile Konya Mevlana'ya kültürel bir gezi düzenleyerek, götürmek istiyoruz.Kültürel geziler için dernegimize belediyeniz tarafindan talebimiz halinde bir yolcu otobüsü tahsis edilmesini istiyoruz."

BASKAN SARAÇOGLU'NA PLAKET VERILDI

Ziyaretin sona ermesinin ardindan Türkiye Polis Emeklileri Dernegi Kütahya Subesi Baskani Aydin Bola, yönetim kurulu adina dernege yapmis oldugu ziyaretlerden dolayi Belediye Baskani Kamil Saraçoglu'na günün anisina plaket takdim etti.

Belediye Baskani Saraçoglu, Polis Dernegi Sube Baskani ve yöneticileri birlikte bol bol hatira fotografi çektirdi..